Syvärentouttava sointukylpy, yrtti- ja turvesauna sekä iltapala 1800-luvun Kalapuron talonpoikaistilalla: Elämyksellinen rentoutushetki savolaisessa kylässä. Koe ihana saunaelämys ja sauno rentouttavissa löylyissä suomalaisten villiyrttien sekä turpeen tuoksussa ja nauti maaseudun  luonnon kauneudesta. Tervetuloa lämpimästi hemmottelemaan itseäsi ja rentoutumaan, kokemaan aitoja elämyksiä maaseudun rauhaan. Kesällä pääsette keräämään suomalaisia villiyrttejä ja kukkia pihalta, saatte koota itsellenne yrttijalkakylvyt, valita omat eteeriset öljyt,  voin lausua teille saunaloitsut Suomalaiseen tapaan ja tarjolla on puhdasta lähdevettä ja saatavuuden mukaan koivumahlaa. Saatte nauttia aidosta 1800-luvun talonpoikaistunnelmasta. Kokeile puhdistavaa ja rentouttavaa yrttisaunaa. Ennen saunaan menoa kävelemme pienen villiyrttikävelyn, jonka aikana jokaisen on mahdollista kerätä itse saunaan yrttejä yrttioppaan johdolla. Samalla opas kertoo yrttien vaikutuksista. Saunan mieto lämpö ja yrtit laittavat kehon epäpuhtaudet tehokkaasti liikkeelle. Mukana turvenaamiot ja koivuvasta, Frantsilan tai Tundra Naturalin Luonnon pesuaineet. Saunan jälkeen ohjelmassa on syvärentouttava sointukylpy tulen äärellä savutuvassa vilttien alla rentoutuen. Sointukylpyyn sisältyy alustus, hyvää unta ja rentoutta lisääviä joogavenytyksiä, kehorentoutus ja sointuosuus 40min. Sointukylvyssä käytettävät soittimet ovat perinnesoittimia, kuten mm. äänimaljat, rummut, gong ja sadetikku. Sointukylvyt auttavat ihmistä kokonaisvaltaisesti, tuovat apua uniongelmiin ja lievittävt stressiä. Sointukylvyn ja saunan jälkeen pääsette nauttimaan Majatalo Osulan herkullisesta ja runsaasta iltapalasta.

  • Kesto: n. 3,5h-4h
  • Sijainti: Kalapuro Tuovilanlahdentie 205
  • Ryhmän koko: min.4 hlö max. 6hlö.
  • Saatavuus: 1.6. – 31.9.2021 tilauksesta
  • Kielet: Suomi ja Englanti
  • Hinta: 129€ / hlö.
  • Tuotteeseen sisältyy: Pyyhkeet, laudeliina, koivuvasta, jalkakylpytarvikkeet, ruoka, juomat, jälkiruoka, kahvit/tee, joogamatto. Ota mukaan oma tyyny ja viltti.
  • Optiona varattavissa/ostettavissa lisäksi: Majoitus, Hieronnat ja hoidot, muut aktiviteetit ja erilaiset ruokailut, myös teemailliset. 
  • Mistä voi varata: Johanna Penttinen, www.sateenkaarenpuu.com